Tulipsoft levert dé ultieme digitale ervaring

Shape
Shape
nieuws en artikelen

Brand Managers uit de brand helpen

Doen internationale organisaties, die verantwoordelijk zijn voor bekende consumentenmerken, altijd zaken met grote reclame- of marketingbureaus voor het bedenken van een succesvolle campagne? Het antwoord is ‘nee.’ Sterker nog, we zijn er trots op dat we als kleine organisatie voor een aantal wereldmerken mogen werken en Brand Managers uit de brand helpen.

Succes is afhankelijk van snelle antwoorden

Consumentenproducten lijken steeds meer op elkaar en de verschillen tussen A- of B-merken zijn voor klanten lang niet altijd duidelijk. Dat betekent voor een Brand Manager dat concurrentiedruk vanuit onverwachte hoek kan komen. Het merk, waar jij verantwoordelijk voor bent, wordt plotseling aangevallen. Er moet niet morgen maar nu gereageerd worden om het bestaande marktaandeel minimaal te behouden. De vraag is dan hoe snel je zelf geholpen wordt om bijvoorbeeld een landingspagina te bouwen voor een tegenaanval. Het besluit nemen om jou uit de brand te helpen is bij ons zo genomen.

 

De veeleisende consument verlangt een digitale ervaring

Wat mooi beeld en tekst op een website is allang niet meer genoeg om consumenten aan je te binden. Wellicht besluit je wel om een code op een verpakking te drukken. Klanten kunnen iets winnen als zij deze code op jouw landingspagina invullen. Als ze iets gewonnen hebben zien zij dat door middel van een video. Zo maakten wij, onder andere voor chips- en frisdrankmerken, complete digitale ontwerpen en we weten inmiddels ook de juiste conceptdenkers daarbij te vinden.

 

Prijzen staan onder druk

Een Brand Manager is ook verantwoordelijk om meerdere prijsopties te onderzoeken voor de perfecte lancering van een product. Door de corona recessie staan prijzen onder druk en zal het vragen van een premium een stuk uitdagender zijn. Zeker als er meerdere alternatieven zijn. Wie geïnteresseerd is hoe we klantportalen kunnen bouwen die vaak meer dan 50% goedkoper zijn dan concurrerende aanbiedingen moet maar eens contact opnemen.

 

Inspirerende merken gaan over mensen

Dat is waarom we ook op jouw website ervoor zorgen dat chatbots vervangen worden door echt pratende mensen. Dat doen we zelf ook. Klanten kunnen dan zelf een video-, audio- of tekstbericht terugsturen. Ieder mens is immers uniek. Stuur je ons zelf even een video terug met jouw uitdaging?

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door op verzenden te klikken geef je toestemming aan Tulipsoft om je persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken, zodat wij je van relevante communicatie kunnen voorzien.

Relevante artikelen

aannemer-klantportalen-fundament-moet-goed-zijn.jpg
Aannemer in betaalbare klantportalen met een stevig fundament
Lees verder
tulipsoft-roze-tulpen.jpg
Jouw klantportaal…val je op of is het information overload?
Lees verder
shutterstock_387217558.jpg
Wat zit er in een modern portaal voor het onderwijs?
Lees verder
Meer nieuws

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Werken jullie samen met onze IT-partner?
  • Leveren jullie ad hoc?
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Maken jullie eerst een prototype?
  • Werken jullie met samen met onze design partij?
  • Mag de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Geven jullie garantie op de door jullie geschreven broncode?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Leveren jullie bronbestanden uit?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.