Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Artikelen - Marketing

We delen graag onze kennis en brengen je het laatste nieuws, trends en inzichten die de digitale toekomst vormgeven.

Lees verder

Marketing voor Gen Z

Met meer dan 2 miljard mensen wereldwijd vertegenwoordigt Gen Z een aanzienlijk deel van de consumentenmarkt. Om succesvol te zijn in het bereiken van dit publiek, moet je als marketeer een goed begrip hebben van de kenmerken, waarden en communicatievoorkeuren van deze generatie. In dit artikel duiken we hier dieper in.

Lees verder

Het belang van het verzamelen en analyseren van marketinggegevens

Het is essentieel voor organisaties om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. . In dit artikel zullen we het belang van marketinggegevens bespreken, even als de verschillende methoden en tools die worden gebruikt om deze gegevens te verzamelen en analyseren.

Lees verder

5 bewezen copywriting frameworks om tijd te besparen

Het gebruik van copywriting frameworks is van groot belang om je publiek te overtuigen. Er zijn verschillende bewezen copywriting frameworks die helpen om boeiende content te creëren. In dit artikel ga ik er 5 uitleggen.

Lees verder

Customer Lifetime Value: Het geheim van duurzaam bedrijfssucces

In dit artikel zullen we diep ingaan op het concept van de Customer Lifetime Value (CLV) en ontdekken hoe het bedrijven ondersteunt bij het nemen van strategische beslissingen, het versterken van klantrelaties en het vergroten van hun concurrentievoordeel.

Lees verder

De kracht van empathie in marketing

In het moderne tijdperk van constante connectiviteit en informatie-overload is er een duidelijke verschuiving gaande. Klanten willen niet alleen weten wat een product kan doen, maar ook hoe het hen zal raken op een emotioneel niveau.

Lees verder

Haal het maximale uit gepersonaliseerde marketing met behulp van AI

Marketing is meer dan alleen maar een boodschap verspreiden. Het draait om het begrijpen en aanspreken van individuele consumenten op een persoonlijke en relevante manier. Gepersonaliseerde marketing, in combinatie met de kracht van kunstmatige intelligentie (AI), heeft het spel van klantenwerving en merkloyaliteit voorgoed veranderd en is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument voor moderne marketeers.

Lees verder

Google Analytics 4: Ben jij er klaar voor?

Na 1 juli 2023 zal Google Universal Analytics niet langer nieuwe functies en updates ontvangen. Daarom is het van vitaal belang om je voor te bereiden op de overgang naar Google Analytics 4, het nieuwe paradigma voor het meten van digitale gegevens. In deze blogpost zullen we de essentie van Google Analytics 4 verkennen, waarom het belangrijk is om je voor te bereiden, de voordelen van de overstap en een stapsgewijs plan om een Google Analytics 4-property aan te maken.

Lees verder

Ontdek de waardeladder

In de wereld van marketing draait alles om het creëren en leveren van waarde aan je klanten. Het begrijpen van de behoeften en wensen van je doelgroep is essentieel voor het succes van je bedrijf. Maar hoe kun je deze waarde optimaal benutten en je klanten tegelijkertijd betrokken en tevreden houden? Dit is waar de waardeladder in marketing van pas komt.

Lees verder

Mobile marketing

Volgens recente statistieken besteedt de gemiddelde gebruiker meer dan 3 uur per dag aan zijn smartphone. Dat is een enorme kans om met potentiële klanten in contact te komen. Het is daarom cruciaal om mobiele marketing in je strategie te integreren en je inspanningen voor deze apparaten te optimaliseren. Maar hoe doe je dat?

Lees verder

De kracht van visuele marketing

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt? Het antwoord is verrassend eenvoudig: door de kracht van visuele marketing te benutten. In dit artikel duiken we in de wereld van afbeeldingen en video's, en laten we zien hoe je deze media effectief kunt gebruiken om jouw marketingcampagnes naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder

Het meten van marketingrendement

Hoe weet je zeker of je marketinginspanningen effectief zijn? Hoe meet je het rendement van je marketingactiviteiten? En nog belangrijker, hoe kun je de ROI (Return On Investment) van je marketingcampagnes optimaliseren? Dit artikel zal zich richten op deze vragen en je helpen bij het begrijpen van de processen achter het meten en analyseren van je marketingrendement.

Lees verder

Van verhaal naar actie

Het is belangrijk om je boodschap op een effectieve manier over te brengen aan je publiek. Het gebruik van storytelling kan hierbij zeer waardevol zijn.

Neem contact op

Welke onderwerpen zijn voor jou interessant? Laat het ons weten!

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.