Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Projecten

Bekijk hieronder een aantal projecten uit onze portfolio.

Portalen vermogensbeheerder NNEK

De wereld van financieel advies is in beweging: het draait niet langer enkel om cijfers, maar om toegankelijkheid, duidelijke doelen en een proactieve benadering van klantcontact. NNEK, een vooruitstrevend vermogensbeheerkantoor, ondervond twee grote uitdagingen op dit gebied. In deze case study nemen we je mee in het gesprek met Laura van Zonsbeek, Manager Marketing bij NNEK.

Lees case study

Cruesli.nl - winactie

Wie kent Cruesli niet? Quaker Cruesli® is een heerlijke en volkoren granenmix op basis van goudbruin geroosterde haver. Verkrijgbaar in veel verschillende smaken voor lekkere variatie.

Lees case study

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden is een gerenommeerde universiteit met een sterke reputatie op het gebied van onderwijs en onderzoek. Na een succesvol project voor de afdeling studentwerving, heeft de universiteit ons benaderd voor de ontwikkeling van dynamische webformulieren voor Alumnirelaties en het Leids Universiteits Fonds (LUF).

Lees case study

Hup in het vliegtuig naar Cuba

Hup in het vliegtuig naar Cuba om de inhouse .NET developers van Cuba Travel Network te trainen, met als doel dat het team de door een andere ontwikkelpartner gerealiseerde Sitefinity CMS applicatie zelf in beheer kan nemen.

Lees case study