“Hellup!”

Een veel voorkomende uitdating van digital agencies is dat ze vaak plotseling extra handen nodig hebben om te bouwen wat er is afgesproken. De strategie is uitgedacht, het ontwerp is gemaakt, maar dan heb je extra ontwikkelcapaciteit nodig. Waar vind je ervaren mensen die alles weten van code? Je kunt immers niet voor iedere sector zelf een specialist in huis hebben. Dat is te kostbaar. Het is tijd om:

Onze krachten te bundelen!

De klant heb je al binnengehaald, maar nu moet er code geschreven worden. Eigen developers blijken op andere projecten te zitten en kunnen niet worden vrijgemaakt, of er is onvoldoende kennis in huis van de specifieke branche. Geen nood. Dit is het moment om onze krachten te bundelen. Met een ruime ervaring in software development, namelijk meer dan 12 jaar hands-on ervaring in verschillende sectoren, coderen en realiseren wij de passende oplossing die jij aan jouw klant beloofd hebt.

Wat wij doen voor digital agencies?

Wij maken maatwerksoftware en aantrekkelijke klantportalen, helpen met data integraties en breiden bestaande software uit voor zowel nationale als internationale klanten. Wij geloven dat met onze kennis, expertise en korte time-to-market projecten van youw digital agency een succes worden. Samenwerken levert je onder andere de volgende voordelen op:

8 voordelen van samenwerken op een rijtje

 1. Samen zijn we nog sterker. Desgewenst kunnen we ook op strategisch niveau met je meedenken.
   
 2. Digital agencies ontvangen extra handen in de vorm van betrouwbaar development capaciteit waardoor deadlines behaald worden en jouw klanten tevreden zullen zijn.
   
 3. Samenwerken met Tulipsoft betekent het in huis halen van ontwikkelaars met > 10 jaar ervaring met coderen. Er valt wederzijds dus veel te leren.
   
 4. Het tekenen van een NDA, Non Disclosure Agreement, vinden wij vanzelfsprekend.
   
 5. Desgewenst kunnen we ook white-label ontwikkelen.
   
 6. De gemaakte eindproducten kunnen als SaaS oplossing in de markt worden gezet, zeker als we ons gezamenlijke netwerk daarvoor gebruiken.
   
 7. Een uitstekende communicatie. Door iedere week proactief een statusupdate te geven werken we als één krachtig team.
   
 8. Tulipsoft wordt geleid door een ervaren ontwikkelaar die zowel gesprekspartner is voor de business als IT betrokkenen.

Ontwikkelcapaciteit nodig?

Wij zijn dé technische partner voor het ontwikkelen van op maat geschreven software, zoals websites, bedrijfsapplicaties, klantportalen en uitdagende datakoppelingen. Met meer dan 10 jaar hands-on ervaring brengen wij de extra expertise die jouw project nodig heeft.