Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Maak indruk met een professionele website

Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website is van onschatbare waarde voor iedere onderneming. Bij het laten bouwen van een website komt echter veel kijken, vooral als je weinig kennis hebt van webdesign en -ontwikkeling. Wij vertellen je graag hoe je het proces van het laten bouwen van een website succesvol kunt doorlopen, vanaf het concept tot de lancering.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Jouw visie, ons proces

Hoe wij jouw droom website tot leven brengen

01

Research

Het proces begint met het stellen van de juiste vragen om jouw doelen en behoeften duidelijk te begrijpen. Deze informatie is de basis voor het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte website die aan jouw verwachtingen voldoet.

02

Ontwerpen

Vervolgens wordt er een ontwerp en een plan van aanpak opgesteld, waarbij de belangrijkste aspecten van de website worden bepaald. Er wordt nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat het aansluit bij jouw visie en merkidentiteit.

03

Testen

Tijdens de ontwikkeling van de website worden er regelmatig updates en feedbackmomenten gepland. Er wordt uitgebreid getest om te zorgen dat de website goed werkt, goed gevonden wordt in Google en voldoet aan de gestelde doelen.

04

Live gang

Als alles is getest en geoptimaliseerd, wordt de website opgeleverd en klaar voor lancering. Er wordt begeleiding geboden bij de lancering van de website en advies gegeven over het beheer en onderhoud van de website.

Neem contact op

Wil je een professionele website laten bouwen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoet? Wij helpen je graag bij het creëren van een gebruiksvriendelijke en goed presterende website. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we jouw online ambities waar.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.