Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Van Excel-document naar een krachtige online rekentool

Ontdek een efficiënt alternatief voor berekeningen maken. Met onze online rekentool kun je praktisch en snel resultaten behalen, zonder afhankelijk te zijn van Microsoft Excel.

Efficiënte online rekentool maakt berekeningen maken gemakkelijk

 

 

Wat is een online rekentool? 

In een zakelijke wereld waar de concurrentie enorm is en klanten steeds meer controle eisen over hun aankoopbeslissingen, is het essentieel om je te onderscheiden. Hoe kan je bedrijf uitblinken en tegelijkertijd aan de eisen van de klant voldoen? De oplossing kan eenvoudiger zijn dan je denkt: een rekenmodule.

Een online rekentool kan een wereld van verschil maken. Van het genereren van kwalitatieve leads en het voorblijven van concurrenten, tot het verkrijgen van betere inzichten in je doelgroep en het verbeteren van klantbetrokkenheid en interactie. Daarnaast kan het je verkoopprocessen efficiënter maken, waardoor je tijd en middelen bespaart.

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Download onze gratis PDF en ontdek hoe een rekenmodule deze voordelen kan brengen voor jouw bedrijf. We leggen het je graag uit!

 

 

Verbeterde berekeningen maken en je bedrijf transformeren met een praktische rekenmodule

Ontdek hoe een online rekenmodule je bedrijf kan transformeren! Download onze gratis PDF

Door simpelweg op de knop hieronder te klikken, kun je meteen de volledige PDF downloaden. Bij ons is het namelijk niet nodig om je contactinformatie te geven in ruil voor waardevolle informatie. We vertrouwen erop dat je zelf contact met ons zoekt als je denkt dat wij meerwaarde kunnen bieden.

Download PDF

Wat kost een rekenmodule?

Bereken in het onderstaande voorbeeld eenvoudig een prijsindicatie voor jouw rekenmodule.

Berekeningen maken met en rekenmodule in de praktijk

Met een rekenmodule stel je dus jouw doelgroep in staat om berekeningen te doen. Is het nog een beetje vaag? We voorzien je van een voorbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een online calculator op de website van een schoonmaakservice. Voor verschillende klussen, gelden verschillende tarieven. Je vinkt aan dat je om de twee weken je huis schoongemaakt wil hebben. Daarbij vink je het schoonmaken van de koelkast aan als additionele dienst. De kosten? Die verschijnen automatisch na het invullen van jouw gewenste diensten. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Bovenstaand voorbeeld ziet op een prijsopgave. Een online rekentool kan daarnaast ook een prognose weergeven. Denk bijvoorbeeld aan rente-op-rente calculators die berekeningen maken betreft de grootte van jouw vermogen na een bepaalde tijd. Je vult je startbedrag in, net als het verwachte jaarlijkse rendement én de periode. Je verwachte toekomstige vermogen wordt vervolgens weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

 

 

 

Neem contact op

Wil je meer weten over berekeningen maken met een rekenmodule? We gaan graag met je in gesprek! Samen kijken we naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.