Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Artikelen - Development

We delen graag onze kennis en brengen je het laatste nieuws, trends en inzichten die de digitale toekomst vormgeven.

Lees verder

6 tips voor het bouwen van een sterk technisch team

Het bouwen van een technisch sterk team is geen eenvoudige taak. Het vereist zorgvuldige planning, strategie en aandacht voor detail. In dit artikel willen we de focus leggen op het belang van het bouwen van een sterk technisch team en enkele essentiële stappen delen die kunnen helpen bij het samenstellen van de juiste talenten.

Lees verder

Een standaard softwarepakket is wel heel gewoon…

Een softwareleverancier van een standaard softwarepakket zal niet precies leveren wat jouw organisatie nodig heeft. Dat kan ook niet, elk bedrijf is immers uniek. Daarnaast ben jij zelf, als het goed is, degene die precies weet wat er binnen jouw markt en klantengroepen speelt. Daar ligt wat ons betreft een kans.

Lees verder

Wie wordt jouw 'codeer-meneer'?

Hoewel we geloven in gelijkheid tussen alle individuen, is het nog steeds een feit dat technische beroepen helaas vaker door mannen worden vervuld, en soms zijn we gewoon op zoek naar extra innovatieve kwaliteit van een individu om onszelf of onze klanten verder te helpen.

Neem contact op

Welke onderwerpen zijn voor jou interessant? Laat het ons weten!

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.