Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Van idee naar concreet concept

Stel je voor: je hebt hét idee voor een revolutionair digitaal product, zoals een klantportaal met onderscheidende functionaliteiten, maar waar begin je?

Het maken van een Minimum Viable Product (MVP) helpt je om je idee te valideren, prioriteiten te stellen, feedback te krijgen en risico's te beperken. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter werkt en uiteindelijk een succesvollere webapplicatie ontwikkelt. Ook is het een eenvoudige, maar slimme strategie om je doel te behalen, kosten te besparen en de harten van je gebruikers te veroveren!

Samenwerken? Neem contact op

Onze aanpak

01

Strategiesessie

Tijdens de strategiesessie gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en brengen jouw doelen in kaart. Op basis hiervan stellen we een plan op.

02

Wireframing / design

Na de strategiesessie gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw concept. We maken wireframes en ontwerpen die aansluiten bij jouw huisstijl en doelen. Dit geeft je een duidelijk beeld van jouw concept.

03

Development

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw concept. Ons team van ervaren developers zorgt ervoor dat jouw concept perfect werkt en gebruiksvriendelijk is.

04

Oplevering en evaluatie

Dan is het tijd voor de oplevering. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat jouw concept helemaal klaar is om in gebruik te nemen. Daarna evalueren we samen met jou het proces en resultaat.

Minimum Viable Product (MVP)

Wat is het en waarom is het essentieel?

Een MVP betekent dus "Minimum Viable Product". Het is een eenvoudige versie van een product met alleen de belangrijkste functies. Om de volgende redenen is het verstandig om een MVP te maken voordat je begint met het daadwerkelijk bouwen je totaaloplossing:

Validatie van het idee

Ontdek met de hulp van een MVP of er daadwerkelijk vraag is naar je idee.

Prioriteren van functies

Met een MVP kun je je concentreren op de belangrijkste functies van de webapplicatie.

Snelle feedback

Dit helpt je om je webapplicatie te verbeteren op basis van wat gebruikers echt willen.

Beperking van risico's

Een MVP beperkt het risico van onrendabele investeringen in webapplicaties.

Sneller op de markt

Een MVP stelt je in staat om je webapplicatie sneller op de markt te brengen.

Kostenbesparing

Een MVP bouwen bespaart kosten door te focussen op cruciale aspecten van de webapplicatie.

Tulipsoft regelt het voor jou

Waarom je concept ontwikkeling uitbesteden?

Meer objectiviteit

Als je een nieuw concept ontwikkelt, kan het soms moeilijk zijn om objectief te blijven. Je bent immers vaak zo betrokken bij je eigen ideeën dat het lastig is om afstand te nemen en het vanuit een ander perspectief te bekijken. Daarom kan het erg waardevol zijn om een externe partij als Tulipsoft in te schakelen. Deze frisse blik van buitenaf kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën die anders niet waren ontstaan.

  • We kijken objectief naar jouw idee
  • We zorgen dat jouw concept een succes wordt
  • We werpen een frisse blik op het project

Bespaar tijd en middelen

Bij Tulipsoft snappen we dat het ontwikkelen van een concept veel tijd en middelen kan kosten die niet altijd beschikbaar zijn. Het kan een uitdaging zijn om tijdens het ontwikkelingsproces de kernactiviteiten van het bedrijf te behouden. Wij bieden een oplossing die het ontwikkelingsproces uit handen neemt en helpen om het proces zo efficiënt mogelijk te maken, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

  • We nemen het ontwikkelingsproces uit je handen
  • We maken het proces zo efficiënt mogelijk
  • We zorgen dat jij je volledig kan inzetten voor jouw bedrijf

Bespaar kosten

We maken gebruik van efficiënte ontwikkelingsprocessen en -technologieën en houden voortdurend de ontwikkelingen en trends in de gaten om ervoor te zorgen dat we een kwalitatief hoogwaardig product kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant waar krijgt voor je geld en daarom streven we ernaar om zo kosteneffectief mogelijk te werken.

  • We leveren een hoogwaardig product voor een eerlijke prijs
  • We streven naar 100% klanttevredenheid
  • We werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen

Hulp nodig bij het uitwerken van jouw idee?

Wij helpen je graag om jouw idee om te zetten in realiteit. Neem contact met ons op.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.