Tulipsoft levert dé ultieme digitale ervaring

Shape
Shape

Over ons

Tulipsoft is een jong en ambitieus bedrijf. Met onze passie voor IT en ruime ervaring in verschillende sectoren helpen wij organisaties bij hun digitale transformatie.

Geen zin om te lezen? Harry vertelt het je graag.

Waarschijnlijk heb je onze collega Maria al gezien op de homepagina? Onze collega Harry is ook gemaakt door middel van kunstmatige intelligentie. In de video vertelt hij meer over Tulipsoft als bedrijf, wat wij precies doen en hoe wij werken.

Digitaal ondernemerschap is de toekomst

Digitaal lijkt nu belangrijker dan ooit, maar zal nog veel belangrijker zijn in de toekomst. Met de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar in ons achterhoofd, geloven wij dat digitaal ondernemerschap de toekomst is.

digitaal is de toekomst.jpeg
Mee gaan met de tijd

Om mee te gaan met de tijd heb je een partner nodig die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen én deze ook kan toepassen. Die de processen in jouw organisatie begrijpt én snapt dat je snel vooruit wilt.

Tulipsoft is die partner.

wij zijn die partner.jpeg
Ons doel

Ons doel is om zo veel mogelijk organisaties op tijd te helpen bij hun digitale transformatie. Dit doen wij op een persoonlijke en toegankelijke manier, samen met onze klanten én hun leveranciers.

dreamstime_xxl_145287600 - kopie.jpg
Van koffie naar code

Gekscherend zeggen wij wel eens dat de definitie van een programmeur een tool is waarmee je koffie kan omzetten naar programmeercode. Naast onze voorliefde voor koffie, dragen wij graag bij aan het succes van onze klanten. Dit doen wij door het realiseren van digitale producten die tot op het bod goed in elkaar zitten. 

Tulipsoft ontwikkelt innovatieve webapplicaties, zoals klantportalen en websites met een mijnomgeving, die op ieder device een unieke ervaring bieden.

tulipsoft-wij-tranformeren-koffie-in-code.jpeg
Kennis en ervaring

Door merendeels ervaren specialisten in dienst te hebben, garanderen wij dat er ten alle tijden ervaren mensen aan jouw project werken. Daarnaast wordt er periodiek geïnvesteerd in educatie, zodat al onze specialisten op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

tulipsoft-heeft-vakkennis-in-huis-meerendeels-ervaren-medewerkers-in-dienst.jpg
Bestaande applicaties verbeteren

Bij bestaande applicaties maken wij gebruik van geavanceerde tooling voor het monitoren én verbeteren van de digitale ervaring. Maak je gebruik van een bestaand pakket? Geen probleem, ook het uitbreiden van bestaande applicaties is ons bekend.

tulipsoft-uitbreiden-bestaande-applicaties.jpg

Geheel vrijblijvend sparren over jouw idee?

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Werken jullie samen met onze IT-partner?
  • Leveren jullie ad hoc?
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Maken jullie eerst een prototype?
  • Werken jullie met samen met onze design partij?
  • Mag de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Geven jullie garantie op de door jullie geschreven broncode?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Leveren jullie bronbestanden uit?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.