Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Universiteit Leiden

Webformulieren gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365

Opdracht

De oorspronkelijke toepassing was gebaseerd op Microsoft Dynamics en moest worden gemigreerd naar Microsoft Dynamics 365. Het hoofddoel van dit project was het vervangen van de huidige functionaliteit op het nieuwe platform, met behoud van dezelfde functionaliteit en het realiseren van wensen die niet konden worden gerealiseerd tijdens de eerdere implementatie.

Interviews

Om de wensen en eisen van het project zo volledig mogelijk vast te leggen, hebben we intensieve virtuele interviews gehouden met de belanghebbenden. Tijdens deze sessies hebben we uitgebreid besproken welke functionaliteiten gerealiseerd moesten worden. Om ervoor te zorgen dat niets over het hoofd werd gezien, hebben we de sessies opgenomen om ze later te kunnen raadplegen tijdens het uitwerken van de functionele beschrijvingen.

Prototype

Op basis van de functionele beschrijvingen uit de definitiefase heeft Tulipsoft een prototype ontwikkeld. Het prototype is een conceptversie van het product waarmee ideeën kunnen worden verkend en de bedoeling achter een functie of het algemene ontwerpconcept aan gebruikers kan worden getoetst, voordat er tijd en geld in verdere ontwikkeling wordt geïnvesteerd. We hebben een interactief prototype opgeleverd dat op elk gewenst apparaat kan worden getest en waar gebruikers doorheen kunnen navigeren.

Realisatie

In deze fase is ons ontwikkelteam vol energie aan de slag gegaan met de daadwerkelijke realisatie van de webapplicatie voor Universiteit Leiden. We gebruikten moderne technologieën en best practices voor een robuuste en schaalbare oplossing. Het team werkte nauw samen, voerde kwaliteitscontroles uit en deelde regelmatig updates. De applicatie voldoet aan eisen voor prestaties, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Livegang en nazorg

Na de succesvolle ontwikkeling en implementatie van de webapplicatie is het tijd voor de nazorgfase. We blijven betrokken om te zorgen voor een soepele overgang en een probleemloze werking van de applicatie.

Geïnspireerd en wil je aan de slag?

Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.