Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Winactie Cruesli

Op basis van een uitdagend ontwerpvoorstel heeft Tulipsoft een website voor een winactie van Cruesli gerealiseerd.

Achtergrondinformatie

Cruesli, wie kent het niet? Quaker Cruesli® is een smakelijke en volkoren granenmix op basis van goudbruin geroosterde haver, verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken voor een lekkere variatie. Vanwege onze expertise in Sitefinity CMS werd Tulipsoft gekozen om een website met winactie te realiseren, gebaseerd op een uitdagend ontwerpvoorstel.

Korte deadline

Het project had een buitengewoon korte deadline. Er was nog maar weinig tijd over voordat de producten met de actieverpakking in de schappen zouden liggen, en de applicatie moest nog door de security audit. Gelukkig slaagden we in één keer voor de audit, waardoor de applicatie op tijd live kon gaan.

Het resultaat

Ondanks de korte deadline en het uitdagende ontwerp is het resultaat indrukwekkend. Helaas kunnen we je niet meer doorverwijzen naar de winactie, aangezien deze al geruime tijd offline is. Op deze pagina vind je enkele beelden die we tijdens de ontwikkeling hebben gemaakt.

Geïnspireerd en wil je aan de slag?

Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.