Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Waarom marketing assistentie?

Wil je dat jouw bedrijf niet alleen nu, maar ook in de toekomst groeit? Dan is structurele groei de sleutel! Onze strategieën zorgen voor blijvende zichtbaarheid én groei, in plaats van kortstondige pieken.

Download nu onze whitepaper: De nieuwe vorm van marketing

Klik hier voor de whitepaper

Wat kost het?

Kies een pakket dat bij jouw bedrijf past

457maand

Budget marketing

 • Gratis onboarding
 • Concurrentie analyse
 • 1 document per maand (bekijk voorbeeld)
 • 2 SEO-artikelen per maand
 • Driemaandelijkse strategiesessie
 • Maandelijkse rapportage met verbeterpunten
Bestellen
999maand

Ambitie marketing

 • Alles van basis marketing
 • Inzage in bedrijven die je website bezoeken
 • 3 documenten per maand (bekijk voorbeeld)
 • 1 video-animatie per kwartaal (bekijk voorbeeld)
 • Vermeldingen bij o.a. TomTom, Google en Telefoongids
 • Automatische publicatie op 4 social media kanaal naar keuze
 • Wekelijkse rapportage met verbeterpunten
Bestellen

Kan ik mijn abonnement annuleren?

Ons abonnement is flexibel en maandelijks opzegbaar. We verwachten dat je bij ons blijft omdat je tevreden bent, niet omdat we je in een verstikkend contract hebben gevangen.

Wat zijn SEO-artikelen?

SEO-artikelen zijn strategisch geschreven met relevante zoekwoorden en -zinnen die gebruikers in zoekmachines typen bij het zoeken naar specifieke informatie. Door deze zoekwoorden op een natuurlijke en waardevolle manier in de inhoud te verwerken, kunnen websites hoger worden gerangschikt in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten

Maken jullie gebruik van ChatGPT?

Hoewel we graag de kracht van AI omarmen, rusten we niet op onze lauweren. Onze menselijke marketeers voegen unieke perspectieven toe en injecteren een vleugje menselijkheid in elke zin, zodat jouw boodschap opvalt te midden van de digitale kakofonie. Bij ons gaat AI hand in hand met menselijk meesterschap, resulterend in content die de tand des tijds doorstaat.

Wat is tegenwoordig nog het nut van een marketeer?

Onze marketeers begrijpen dat boeiende content meer vereisen dan alleen het schrijven van een tekstje. Ze kennen de nuances van doelgroepgerichte communicatie en zorgen ervoor dat elke zin de juiste snaar raakt. Met de AI als co-piloot creëren ze content die zowel aan zoekmachine-eisen voldoet als de harten en geesten van lezers verovert.

Hoe we jouw succes realiseren

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak voor structurele groei is het opzetten van doordachte, effectieve marketingcampagnes. We creëren campagnes die niet alleen je zichtbaarheid vergroten, maar die ook resulteren in meetbare resultaten, zoals verbeterde merkbekendheid, verhoogde leadgeneratie en hogere conversieratio's.

Maar we stoppen niet bij het opzetten van campagnes. We begrijpen dat groei een doorlopend proces is. Daarom bieden we abonnementen aan die voortdurende ondersteuning en optimalisatie garanderen. Met een abonnement ben je ervan verzekerd dat je marketinginspanningen altijd up-to-date en effectief zijn, en dat ze blijven evolueren in lijn met de veranderende markttrends en klantbehoeften. 

Bovendien streven we naar structurele zichtbaarheid voor je merk. Het gaat er niet alleen om gezien te worden, maar ook om herinnerd en herkend te worden. Samen met jou creëren we een unieke en onderscheidende merkidentiteit die een blijvende indruk maakt op je publiek.

Structurele groei betekent ook het overwinnen van uitdagingen, het aanpakken van veranderingen en het continu streven naar verbetering. Het is een reis, en we zijn hier om je bij elke stap te begeleiden.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om de toekomst van je bedrijf te bouwen op een fundament van structurele groei? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze strategieën en diensten je kunnen helpen om duurzaam te groeien en blijvend succes te behalen.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.