Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Laat ons jouw content marketing naar succes leiden

Content marketing kan een ingewikkeld onderwerp zijn. Het bedenken, produceren en optimaliseren van relevante informatie kost veel tijd en expertise. Maar wat als je niet genoeg kennis of tijd hebt om dit zelf te doen? Dat is waar wij in beeld komen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van content marketing kunnen wij een strategie op maat maken voor elk bedrijf en deze zelfs uitvoeren en bijsturen indien nodig. Ons doel is om jouw digitale conversie te verhogen en we helpen je graag verder. 

Laat ons je helpen

MEER OVER

Content marketing

Wat is het?

Content marketing is eigenlijk heel simpel: het draait allemaal om het bieden van waardevolle informatie aan jouw doelgroep. In plaats van direct te verkopen, geef je informatie die nuttig is voor jouw publiek. Het doel is om een ​​sterkere band met hen te creëren en een betere relatie op te bouwen. Dit werkt niet alleen voor consumenten, maar ook voor zakelijke klanten.

  • Relevante informatie staat centraal
  • Band creëren met de doelgroep
  • Zowel zinvol voor B2B als B2C

Wat is het doel?

Het doel van deze manier van marketing is simpelweg het aantrekken van nieuwe prospects, en daarnaast het opbouwen van relaties met (potentiële) klanten. Je zou het ook kunnen inzetten om nieuwe medewerkers te trekken. Je maakt middels deze vorm van marketing een inhoudelijke connectie met je doelgroep.

  • Betere vindbaarheid creëren
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Merk positie versterken

Wat levert het op?

Natuurlijk wil je weten of content marketing iets oplevert. Een veelvoorkomende vraag is dan ook: wat is de ROI van deze marketingactiviteit? Het is lastig, maar er zijn wel manieren om succes te meten. Je kunt bijvoorbeeld de conversies meten van de geproduceerde inhoud. Zo kun je de ROI steeds verbeteren.

  • Betrokkenheid van je doelgroep
  • Naamsbekendheid
  • ROI verbeteren

Waarmee mogen wij je helpen?

Webteksten

Webteksten schrijven is een kunst, en bij ons ben je aan het juiste adres voor deze specialistische dienst. In het digitale tijdperk speelt tekst een cruciale rol in hoe jouw merk wordt waargenomen en hoe effectief je boodschap overkomt. Onze experts combineren menselijke creativiteit met geavanceerde AI-technologieën om heldere, boeiende en SEO-geoptimaliseerde content te creëren die jouw merk op de kaart zet en je doelgroep aanspreekt.

Geïnteresseerd? Neem contact op

SEO

Wil je de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten? Wij geven je graag advies op het gebied van SEO. In de wereld van online zoekmachines is het namelijk essentieel om op te vallen. Wij maken gebruik van beproefde strategieën en de nieuwste technieken om jouw website te optimaliseren en hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. We begrijpen dat er geen 'one-size-fits-all' SEO-strategie bestaat. Daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te leren kennen, zodat we een op maat gemaakte strategie kunnen ontwikkelen die resultaten oplevert.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Video marketing

Wil je jouw merkverhaal op een boeiende en memorabele manier vertellen? Wij delen maar al te graag onze kennis. In een tijdperk waarin visuele content koning is, biedt video een krachtige manier om met je doelgroep te communiceren en ze te betrekken bij je merk. Van aantrekkelijke casestudy-video's die de successen van je klanten belichten, tot professionele bedrijfsvideo's die de kernwaarden en cultuur van je organisatie uitstralen. Alles is mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Uitbesteden?

Content marketing kan complex zijn. Als je geen tijd of de juiste kennis hebt, bieden wij met onze ervaring een uitbestedingsoptie aan. We ontwikkelen strategieën afgestemd op elk bedrijf om de digitale conversie te verhogen. Interesse? Neem contact met ons op.

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je naam in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ziet er goed uit!
Vul a.u.b. een bericht in.