Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Experts in online maatwerk

Ons specialistische team realiseert onderscheidende digitale tools, zoals rekenmodules, klantportalen en apps waarmee je jouw doelgroep optimaal kunt faciliteren.

Het team

Maak kennis met het team achter Tulipsoft.

Meer lezen

Ons verhaal

Samen knokken voor mooie resultaten.

Meer lezen

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die erop gebrand zijn om jouw business te laten groeien. Met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte software, marketingoplossingen en meer, hebben wij ons bewezen als een betrouwbare en innovatieve partner. Wij geloven dat technologie de sleutel is tot succes in deze snel veranderende wereld, en wij zijn vastbesloten om deze technologie toegankelijk te maken voor iedereen.

Laten we samenwerken

Samenwerken met Tulipsoft

Als je op zoek bent naar een softwarebedrijf met een ticketsysteem en andere digitale drempels, dan moet je nog even verder zoeken. Wij geloven namelijk niet in dat soort "optimalisaties". Wij weten namelijk uit ervaring dat het eindresultaat veel beter wordt wanneer we écht samenwerken.

Plan een afspraak
01

Flexibel

Want stugge IT-partijen, die zijn er al genoeg!

02

Communicatief vaardig

We verschuilen ons niet achter ticket-systemen of andere digitale drempels. Jouw succes is onze prioriteit, om dit te bereiken is goede communicatie cruciaal.

03

Effectieve ontwikkeling

Wij zetten innovatie voorop, zodat jij als klant profiteert van onze uitmuntende prestaties, up-to-date expertise en naadloze oplossingen.

Waarom Tulipsoft?

Zeg vaarwel tegen IT-stress: Tulipsoft biedt een moeiteloze samenwerking

Vandaag de dag heerst het beeld dat samenwerken met een IT-partij alles behalve prettig is. Communicatie loopt voor geen meter en over alles doen ze moeilijk. Met als eindresultaat een product wat je niet wilt hebben…

Wij willen dit beeld veranderen. Dit doen wij door veelvuldig te communiceren, effectief te ontwikkelen en door er gewoon te zijn voor onze klanten. Geweldige communicatie, waardevolle producten en op tijd geleverd. Dat is waar wij voor staan.

Vragen?

Dit zijn antwoorden op de 3 meest gestelde vragen

Ja. Tulipsoft beschikt over een team van zeer ervaren backend- en frontend-ontwikkelaars, zowel in-house als op nearshore locaties.

Ons kernteam in Nederland bestaat naast developers uit een toegewijde tester en een marketingspecialist.

De leiding van Tulipsoft is in handen van technisch expert Pascal Rieder, een ondernemer met meer dan 15 jaar programmeerervaring.

Absoluut, wij werken graag samen met jullie designpartij. Voor de samenwerking zijn twee mogelijkheden: 

  1. Jullie designer deelt de designvoorstellen met ons en vertelt hoe eventuele animaties moeten werken, waarna wij de voorstellenvakkundig omzetten naar efficiënte en functionele code
     
  2. De designpartij voorziet ons van HTML/CSS templates en wij zorgen ervoor dat alles naadloos functioneert

Nog geen design? Wij kunnen een passend ontwerpvoorstel creëren op basis van jullie huisstijl. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij zijn een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd veel bereiken.

Maar… er zijn ook taken die gewoon veel tijd kosten. Om zo efficient mogelijk met onze beschikbaarheid om te gaan, hebben wij het uitvoeren van deze taken grotendeels geautomatiseerd. Wij zijn dus een soort digitale fabriek.

Voor de handelingen die (nog) niet door een computer uitgevoerd kunnen worden, werken wij samen met andere professionals uit onze branche. 

Je merkt hier helemaal niets van, behalve dat jouw product op tijd én naar wens wordt opgeleverd.

 

Verouderde promo uit 2021. Ons pand ziet er vandaag de dag een stuk gezelliger uit :)