Tulipsoft

Tulipsoft creeërt digitale oplossingen, perfect afgestemd op jouw onderneming en benut AI voor kostenefficiënte en effectieve websitepromotie.

Contact Informatie

De Trompet 1930
Heemskerk
The Netherlands
[email protected]
+31 (0)85 06 456 30

Volg ons

Wij vertalen jouw idee naar code

Bij Tulipsoft transformeren we het vaak twijfelachtige imago van Digital Agencies, waar vertragingen en onduidelijkheden de norm zijn, naar transparantie, effectiviteit en tijdige levering. 

Onze kracht? Uitmuntende communicatie!

Maak kennis met het team

Dan over jou

Wie ben jij?

Financieel specialist

Financieel specialist

Gebruik je Excel om klanten berekeningen uit te laten voeren? Laat klanten voortaan eenvoudig online berekeningen maken met een online tool op basis van jouw Excel-document.

Lees verder
Brand manager / marketeer

Brand manager / marketeer

Heb jij een heldere brandvisie en strategie, maar ontbreekt het aan tijd en middelen om effectieve content te creëren voor jouw campagnes? Wij bieden de oplossing!

Lees verder
Ondernemer

Ondernemer

Haal jij jouw doelstellingen of OKR's niet wegens beperkte resources? Maak je geen zorgen, wij bieden end-to-end oplossingen voor concept, ontwikkeling en marketing.

Lees verder
Project manager

Project manager

Geen duidelijke scope voor jouw nieuwe project? Geen probleem! Wij hebben de kennis en ervaring om jouw digitale doelen te bereiken, van softwareontwikkeling tot online marketing en IT-ondersteuning.

Lees verder

Video-review van vermogensbeheerder NNEK

WAARMEE MOGEN WIJ JE HELPEN?

Ontdek hoe we jou in iedere fase kunnen ondersteunen en ervaar een zorgeloze én succesvolle samenwerking!

Advies

Advies

Wat heb je nodig om van jouw IT-project een succes te maken? Ontdek onze krachtige strategieën voor een onverslaanbare digitale toekomst.

Lees verder
Concept

Concept

Zet de eerste stap van idee naar concreet concept - ontwikkel jouw MVP met ons en ontdek de volledige potentie van je visie!

Lees verder
Development

Development

Van digitale uitdaging naar succes - ontdek onze standaardproducten en maatwerkoplossingen voor front-end en back-end development.

Lees verder
Marketing

Marketing

Onze AI-technologie optimaliseert je websitepromotie, waardoor we snel en kosteneffectief de juiste doelgroep bereiken.

Lees verder
01

Flexibel

Want stugge IT-partijen, die zijn er al genoeg!

02

Communicatief vaardig

We verschuilen ons niet achter ticket-systemen of andere digitale drempels. Jouw succes is onze prioriteit, om dit te bereiken is goede communicatie cruciaal.

03

Effectieve ontwikkeling

Wij zetten innovatie voorop, zodat jij als klant profiteert van onze uitmuntende prestaties, up-to-date expertise en naadloze oplossingen.

Waarom Tulipsoft?

Zeg vaarwel tegen IT-stress: Tulipsoft biedt een moeiteloze samenwerking

Vandaag de dag heerst het beeld dat samenwerken met een IT-partij alles behalve prettig is. Communicatie loopt voor geen meter en over alles doen ze moeilijk. Met als eindresultaat een product wat je niet wilt hebben…

Wij willen dit beeld veranderen. Dit doen wij door veelvuldig te communiceren, effectief te ontwikkelen en door er gewoon te zijn voor onze klanten. Geweldige communicatie, waardevolle producten en op tijd geleverd. Dat is waar wij voor staan.

Vragen?

Dit zijn antwoorden op de 3 meest gestelde vragen

Ja. Tulipsoft beschikt over een team van zeer ervaren backend- en frontend-ontwikkelaars, zowel in-house als op nearshore locaties.

Ons kernteam in Nederland bestaat naast developers uit een toegewijde tester en een marketingspecialist.

De leiding van Tulipsoft is in handen van technisch expert Pascal Rieder, een ondernemer met meer dan 15 jaar programmeerervaring.

Absoluut, wij werken graag samen met jullie designpartij. Voor de samenwerking zijn twee mogelijkheden: 

  1. Jullie designer deelt de designvoorstellen met ons en vertelt hoe eventuele animaties moeten werken, waarna wij de voorstellenvakkundig omzetten naar efficiënte en functionele code
     
  2. De designpartij voorziet ons van HTML/CSS templates en wij zorgen ervoor dat alles naadloos functioneert

Nog geen design? Wij kunnen een passend ontwerpvoorstel creëren op basis van jullie huisstijl. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij zijn een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd veel bereiken.

Maar… er zijn ook taken die gewoon veel tijd kosten. Om zo efficient mogelijk met onze beschikbaarheid om te gaan, hebben wij het uitvoeren van deze taken grotendeels geautomatiseerd. Wij zijn dus een soort digitale fabriek.

Voor de handelingen die (nog) niet door een computer uitgevoerd kunnen worden, werken wij samen met andere professionals uit onze branche. 

Je merkt hier helemaal niets van, behalve dat jouw product op tijd én naar wens wordt opgeleverd.

 

Het Team

Maak kennis met de mensen in het core-team van Tulipsoft

Pascal

FOUNDER / digital consultant

Met meer dan 15 jaar development ervaring overbrugt Pascal de kloof tussen business en IT.

Jannah

MARKETING SPECIALIST

Van contentcreatie tot campagne-optimalisatie, Jannah heeft de expertise om jouw merk te laten groeien.

Dennis

SENIOR FULL-STACK DEVELOPER / ARCHITECT

Dennis lost graag complexe digitale uitdagingen op en is onze expert in portalen voor finance & onderwijs.

Mantas

SENIOR FRONTEND DEVELOPER

Mantas tovert jouw design om in een spetterende front-end, die er op elk apparaat geweldig uitziet!

“Waar Tulipsoft zich echt in onderscheid is dat ze zich helemaal verdiepen in de materie. Omdat ze zich in onze processen hebben verdiept is het eindproduct helemaal perfect geworden.”

Laura van Zonsbeek

Marketing manager @ NNEK

“Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij.”

Charel van Dam

CMO @ Cuba Travel Network

“Met Tulipsoft vonden we een partner die onze business begreep én de juiste vertaalslag wist te maken van globaal idee naar praktische uitvoering. ”

Martin Limburg

Operationeel directeur Adnamics

“Tulipsoft heeft de webshop van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft Tulipsoft ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.”

Antal Fekete

Directeur Dealplein.nl

Reviews

Ervaringen van tevreden klanten: wat zij zeggen over ons?

Lees wat vier van onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze producten en diensten. Hun woorden spreken voor zich en we hopen dat ze je een beter inzicht geven in wat je kunt verwachten wanneer je met ons samenwerkt. Deze klantbeoordelingen zijn ongefilterd en rechtstreeks van onze klanten afkomstig.

Ervaar het zelf

He jij!

Zullen we samenwerken?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan vernieuwing en wil je gaan innoveren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laten we dan samenwerken en de mogelijkheden bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om te innoveren en te groeien.

Wordt ook onze klant