• WIJ ZIJN TULIPSOFT
    Voor de ultieme digitale ervaring
    Experts in het uitbreiden van bestaande applicaties en het ontwikkelen van op maat geschreven software

IT moet gewoon prettig werken! Neem de regie in eigen hand en zorg ervoor dat een applicatie doet wat jij wilt

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Onze diensten en producten

API

Met een eigen API wordt data op een veilige manier beschikbaar gesteld aan derden. Ook kan een API gebruikt worden om andere partijen in staat te stellen om data op een veilige wijze (geautomatiseerd) aan te laten leveren.

Tooling

Een handzame tool voor het automatiseren van allerdaagse handelingen, het uitvoeren van berekeningen of het samenvoegen van informatie.

Sitefinity CMS

Om de klantervaring te verbeteren en snel in te kunnen spelen op de markt, heeft men de juiste tools nodig om doelgericht digitale inhoud te creëren en te optimaliseren. Als Sitefinity CMS solutions partner begeleidt Tulipsoft bedrijven naar de ideale oplossing waarbij websitebezoekers op basis van interesse worden aangesproken.

Microsoft Dynamics

Importeer gegevens direct vanaf een andere applicatie naar Microsoft Dynamics en verwerk data aan de hand van eigen business rules met een maatwerk plugin.

.NET development

Niet voldoende developers in huis? Onze ervaren .NET developers zijn beschikbaar voor uitdagende projecten.

Second opinion

Is een project niet zo gelopen als verwacht? In veel gevallen biedt Tulipsoft een uitkomst.


Een aantal klanten uit ons portfolio