Over tulipsoft

Tulipsoft is een digitaal bureau gevestigd in Heemskerk, dat websites, intranetten, webapplicaties, app’s en ander type webapplicaties ontwikkelt. Tulipsoft bestaat uit een team van specialistische softwareontwikkelaars. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise (.NET development, front-end development, etc.).

Ons onderscheidend vermogen is een onverslaanbare combinatie van specialistische kennis, teamgeest en een persoonlijke ervaring voor onze klanten. Bij ons ervaart men geen digitale drempels, zoals een ticketsysteem. Er kan gewoon gebeld worden met een vraag. Ook zijn kleine wijzigingen tijdens de bouw mogelijk en kan men een applicatie met de ontwikkelaar finetunen.

Samen met onze klant focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken!

Kernwaarden


Flexibiliteit, transparantie en het nakomen van gemaakte afspraken zijn de sleutel voor een goede samenwerking.

Bij Tulipsoft ervaart men dan ook geen digitale drempels. Men kan ons bellen met een vraag. Ook zijn wijzigingen tijdens de bouw van de applicatie gewoon mogelijk en leveren wij drie maanden bug-garantie op onze software.

Samen met onze klant focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken!

Een greep uit ons portfolio


Prelogic

Samen met Prelogic heeft Tulipsoft een portaal ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties. De middels een gantt chart gemaakte planningen en de door een thuiszorgmedewerker geklokte uren worden automatisch verwerkt in Dynamics NAV.

House of Engagement

In opdracht van House of Engagement heeft Tulipsoft Dynamics CRM-koppelingen en plug-ins voor verschillende hogescholen en universiteiten gerealiseerd.

Bugles.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de websites Bugles.nl en Bugles.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels een multi-site oplossing van het CMS-pakket Sitefinity.

Cuba travel network

Tulipsoft levert consultancy op het gebied van Sitefinity CMS aan Cuba Travel Network. Daarnaast ondersteund Tulipsoft de inhouse developers met programmeerwerkzaamheden.

Dealplein.nl

Webshop gekoppeld aan o.a. bol.com en marktplaats

Noord Nederlands Effecten Kantoor

In opdracht van het Noord Nederlands Effecten Kantoor(NNEK) realiseert Tulipsoft portalen en tooling voor vermogensbeheer.

Adnamics

Webshop-generator gekoppeld aan kassasysteem

Cruesli.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de winactie van Cruesli.nl en Cruesli.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels het CMS-pakket Sitefinity.


Een aantal klanten uit ons portfolio