Over tulipsoft

Tulipsoft is de ideale digitale partner voor het uitbreiden van bestaande applicaties en het realiseren van op maat geschreven software. 

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Ons unieke verkoopargument is een onverslaanbare combinatie van specialistische kennis, teamgeest en een persoonlijke ervaring voor onze klanten. Mooie woorden, maar concreet betekent dit:

  • Geen last van digitale drempels. Je kan bellen, langskomen of wij komen naar jou
  • Wij denken proactief mee en kunnen ad hoc schakelen
  • Kleine wijzigingen in de scope zijn gewoon mogelijk
  • Drie maanden bug garantie op de door ons geschreven software
  • Er werkt altijd een ervaren programmeur aan jouw project
  • 

Samen met onze klant focussen wij ons op het eindresultaat, want
IT moet gewoon prettig werken!


Kernwaarden


Flexibiliteit, transparantie en het nakomen van gemaakte afspraken zijn de sleutel voor een goede samenwerking.

Bij Tulipsoft ervaart men dan ook geen digitale drempels. Men kan ons bellen met een vraag. Ook zijn wijzigingen tijdens de bouw van de applicatie gewoon mogelijk en leveren wij drie maanden bug-garantie op onze software.

Samen met onze klant focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken!

Een greep uit ons portfolio


Prelogic

Samen met Prelogic heeft Tulipsoft een portaal ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties. De middels een gantt chart gemaakte planningen en de door een thuiszorgmedewerker geklokte uren worden automatisch verwerkt in Dynamics NAV.

House of Engagement

In opdracht van House of Engagement heeft Tulipsoft Dynamics CRM-koppelingen en plug-ins voor verschillende hogescholen en universiteiten gerealiseerd.

Bugles.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de websites Bugles.nl en Bugles.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels een multi-site oplossing van het CMS-pakket Sitefinity.

Cuba travel network

Tulipsoft levert consultancy op het gebied van Sitefinity CMS aan Cuba Travel Network. Daarnaast ondersteund Tulipsoft de inhouse developers met programmeerwerkzaamheden.

Dealplein.nl

Webshop gekoppeld aan o.a. bol.com en marktplaats

Noord Nederlands Effecten Kantoor

In opdracht van het Noord Nederlands Effecten Kantoor(NNEK) realiseert Tulipsoft portalen en tooling voor vermogensbeheer.

Adnamics

Webshop-generator gekoppeld aan kassasysteem

Cruesli.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de winactie van Cruesli.nl en Cruesli.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels het CMS-pakket Sitefinity.


Een aantal klanten uit ons portfolio