WE DELIVER DIGITAL EXPERIENCE

Shape
Shape
Projecten

Klantportaal voor beleggers (UX/UI design en Sitefinity CMS development)

Wij zijn onderdeel van het IT-team en sparringspartner voor de business

Na eerdere succesvolle projecten te hebben afgerond, heeft NNEK heeft ons gevraagd om het verouderde klantportaal te vervangen met een moderne versie.

Achtergrond informatie

Wensen en doelen hebben we allemaal. Maar om deze te behalen hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. NNEK helpt je om vermogen op te bouwen, zodat jij je (klein)kinderen kunt helpen met hun studiefinanciering, je een beter pensioen hebt of 'gewoon' van financiële rust kunt genieten.

Het Noord Nederlands Effecten Kantoor beschikte over een verouderd, op Sitecore ontwikkeld, portaal. Dit portaal was niet responsive en daardoor konden mobiele gebruikers geen gebruik maken van de faciliteiten die het portaal biedt.
Om met de tijd mee te gaan, is besloten om het portaal te gaan vernieuwen. 

Na een eerdere succesvolle samenwerking met Tulipsoft, heeft NNEK besloten om ook dit project toe te vertrouwen aan het team van Tulipsoft.Onze oplossing

In overleg met NNEK is besloten om gezamenlijk een MVP te bedenken die waardevollere functionaliteit biedt vergeleken met het huidige portaal i.p.v. het 1 op 1 nabouwen van het oude portaal.

Onze ervaren UX/UI designer Michael heeft samen met NNEK het initiële ontwerp bedacht. Door protoypes uit te werken en het ontwerp meermaals op basis van gebruikersfeedback te finetunen, zijn wij in staat geweest om een gebruiksvriendelijk ontwerp te realiseren wat perfect aansluit bij de wensen van de doelgroep. 

Nadat het prototype helemaal klaar was, zijn de frontend developers van Tulipsoft druk aan de slag gegaan met het uitwerken van de HTML en CSS templates. 

Maar.. met een mooie voorkant ben je er nog niet. De applicatie moest namelijk nog gekoppeld worden aan de backendsystemen. Voor het ophalen en wegschrijven van de data, almede het presenteren daarvan hebben we nauw samengewerkt met de IT-afdeling en financiële analisten van NNEK.


Het resultaat

Het op Sitefinity CMS gerealiseerde portaal biedt beleggers van Het Noord Nederlands Effecten Kantoor de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier inzage te krijgen in de groei van hun vermogen. Vergeleken met het oude portaal, wordt de gebruiker beter in staat gesteld om zelf enkele zaken te regelen, zoals het wijzigen van gegevens en het bijstorten op de beleggingsrekening.

Beleggers krijgen inzage in de huidige stand van zaken en worden aan de hand van toekomstige waardebepalingen geïnformeerd over de kans op het behalen van het beleggingsdoel. Desgewenst kan de belegger, door middel van de door Tulipsoft gerealiseerde Rabo iDEAL Professional koppeling, bijstorten, zodat het beleggingsdoel kan worden gehaald.

Ons werk draagt actief bij aan de digitale transformatie van de organisatie, het verhogen van de omzet en kostenbesparing op support vragen.

klantportaal voor vermogensbeheer


Hé jij daar!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Leveren jullie white label producten?
  • Tekenen jullie een NDA?
  • Hebben jullie in-house developers?
  • Gaan jullie (white label) mee naar onze klanten?
  • Werken jullie samen met onze IT-afdeling?
  • Werken jullie samen met onze design partij?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Kan de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.