WE DELIVER DIGITAL EXPERIENCE

Shape
Shape
Projecten

Sitefinity CMS training op locatie in Cuba

Sitefinity CMS consultancy

Hup in het vliegtuig naar Cuba om de inhouse .NET developers van Cuba Travel Network te trainen, met als doel dat het team de door een andere ontwikkelpartner gerealiseerde Sitefinity CMS applicatie zelf in beheer kan nemen.

Achtergrond informatie

Cuba Travel Network helpt al meer dan 15 jaar reizigers Cuba te ervaren, op een manier zoals alleen zij dat kunnen. Want de ‘roots’ van Cuba Travel Network liggen in Cuba. Zij zijn jouw gastheer en gastvrouw bij het boeken en organiseren van je droomreis.

De website was sterk verouderd en werkte nog niet op mobiele apparaten. Het was hoog tijd om te investeren in een nieuwe website. De ambities zijn groot en daar hoort ook een serieus Content Management Systeem bij. Na een pittige selectieprocedure was de keuze gevallen op het pakket Sitefinity CMS.

Doordat de .NET-ontwikkelaars van Cuba Travel Network nog geen ervaring hadden met Sitefinity CMS, is besloten om op zoek te gaan naar een ontwikkelpartner voor de nieuwe website. Wel met het uiteindelijke doel dat de interne .NET-developers het project gaan overnemen.
Onze oplossing

Via Progress Nederland is Cuba Travel Network in contact gekomen met Tulipsoft. CTN had de wens om op kort termijn live te gaan met een MVP van de nieuwe website. Deze ambitie kwam helaas niet overeen met de planning van Tulipsoft en daarom is besloten dat Pascal Rieder van Tulipsoft samen met CTN op zoek ging naar een andere partij voor het ontwikkelen van de nieuwe website.

Pascal Rieder heeft geassisteerd bij het opstellen van de Request for Proposal. Ook was hij aanwezig bij de interviews en beoordeling van de geselecteerde kandidaten.

Ongeveer een jaar nadat de partijselectie heeft plaatsgevonden, heeft Cuba Travel Network weer contact opgenomen met Tulipsoft. Ditmaal was de vraag of we konden begeleiden bij het zelfstandig in beheer nemen van de op Sitefinity CMS gerealiseerde website, evenals het trainen van de interne .NET-developers in Cuba.


Het resultaat

Op 4 november 2018 is Pascal Rieder naar Cuba gevlogen om het team een 5 daagse spoedcursus Sitefinity te geven. De ervaren .NET-specialisten van Cuba Travel Network konden goed meekomen met de lesstof en waren enthousiast over de praktijkgerichte training.

Na enkele maanden remote begeleiding was het IT-team in staat om verdere doorontwikkeling aan de platformen in eigen beheer te doen en hierbij rekening te houden met de best practices voor het ontwikkelen met Sitefinity CMS.

 

Tijdens het uitvoeren van de praktijkopdrachten:

Sitefinity CMS training in Cuba

 

Even ontspannen en dan weer verder met de training:

Sitefinity development training in cuba
cuba-travel-network-1


Hé jij daar!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Leveren jullie white label producten?
  • Tekenen jullie een NDA?
  • Hebben jullie in-house developers?
  • Gaan jullie (white label) mee naar onze klanten?
  • Werken jullie samen met onze IT-afdeling?
  • Werken jullie samen met onze design partij?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Kan de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.