Cases

Bekijk hieronder enkele cases uit ons portfolio. Omdat Tulipsoft in sommige gevallen white label werkzaamheden verricht, mogen wij helaas niet alle projecten op onze website publiceren.

Cruesli.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de winactie van Cruesli.nl en Cruesli.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels het CMS-pakket Sitefinity.

Noord Nederlands Effecten Kantoor

In opdracht van het Noord Nederlands Effecten Kantoor(NNEK) realiseert Tulipsoft portalen en tooling voor vermogensbeheer.

Cuba travel network

Tulipsoft levert consultancy op het gebied van Sitefinity CMS aan Cuba Travel Network. Daarnaast ondersteund Tulipsoft de inhouse developers met programmeerwerkzaamheden.

Bugles.nl & .be

Tulipsoft heeft zowel front als backend development werkzaamheden voor de websites Bugles.nl en Bugles.be verricht. De websites zijn gerealiseerd middels een multi-site oplossing van het CMS-pakket Sitefinity.

House of Engagement

In opdracht van House of Engagement heeft Tulipsoft Dynamics CRM-koppelingen en plug-ins voor verschillende hogescholen en universiteiten gerealiseerd.

Prelogic

Samen met Prelogic heeft Tulipsoft een portaal ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties. De middels een gantt chart gemaakte planningen en de door een thuiszorgmedewerker geklokte uren worden automatisch verwerkt in Dynamics NAV.

Adnamics

Webshop-generator gekoppeld aan kassasysteem

Dealplein.nl

Webshop gekoppeld aan o.a. bol.com en marktplaats


Een aantal klanten uit ons portfolio