WE DELIVER DIGITAL EXPERIENCE

Shape
Shape

Digital design

Een prachtig en goed doordacht design voor alles op een beeldscherm
User eXperience design (UX)

Het doel van UX design is om ervaringen en producten te creëren waar mensen echt dol op zijn. Maar mensen zijn complex en reageren niet altijd zoals je van hen verwacht. In plaats van mensen te vertellen wat ze nodig hebben, gaat het erom dat je begrijpt wat er in het hoofd omgaat. Hun pijnen, doelen en motivaties.

User eXperience design (UX)
User Interface design (UI)

UI-design richt zich op de interface, zoals het touchscreen van een mobiel, waarmee een gebruiker interactie heeft tijdens het gebruik van jouw product of dienst. De beste UI's zijn die waar iedereen gemakkelijk doorheen kan navigeren om de informatie te vinden die ze het meest nodig hebben. Dit houdt niet alleen in dat het gebruiksvriendelijk is, maar ook het bieden van een positieve algehele ervaring door bijvoorbeeld ruimte te creeren.

User Interface design (UI)
Prototype

Een prototype is een conceptversie van een product waarmee waarmee je ideeën kunt verkennen en de bedoeling achter een functie of het algemene ontwerpconcept aan gebruikers kunt laten zien, voordat er tijd en geld in ontwikkeling wordt geinvesteert. Een prototype kan van alles zijn, van papieren tekeningen (low-fidelity) tot iets waarmee een paar stukjes inhoud kunnen worden doorgeklikt naar een volledig functionerende site (high-fidelity). Om een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindproduct, leveren wij  doorgaans een prototype op waar je op ieder gewenst apparaat doorheen kunt klikken.

Prototype

Enkele klanten uit ons portfolio

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo

Wat andere klanten over ons zeggen?

Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam CMO Cuba Travel Network
cuba.jpeg

Met Tulipsoft vonden we een partner die onze business begreep én de juiste vertaalslag wist te maken van globaal idee naar praktische uitvoering. De kritische houding van Tulipsoft samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg Operationeel Directeur Adnamics
Interactief-en-online-bestellen-2

Tulipsoft heeft de webshop van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft Tulipsoft ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.

Antal Fekete Eigenaar Dealplein.nl
dealplein

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Leveren jullie white label producten?
  • Tekenen jullie een NDA?
  • Hebben jullie in-house developers?
  • Gaan jullie (white label) mee naar onze klanten?
  • Werken jullie samen met onze IT-afdeling?
  • Werken jullie samen met onze design partij?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Kan de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.