Nieuwe website nodig?

De huidige website is verouderd, er ontbreekt functionaliteit op de website of er is nog helemaal geen website. De concurrentie biedt ondertussen een betere website en je ziet het aantal nieuwe klanten dalen.

Tulipsoft biedt hiervoor de oplossing. De door ons ontwikkelde websites zien er modern uit, zijn op een mobiel te gebruiken en worden goed gevonden door zoekmachines, zoals Google. Ook biedt Tulipsoft de mogelijkheid om de content automatisch aan te laten passen aan de interesses van de individuele bezoeker.

  • Persoonlijk contact
    Je kunt gewoon bellen met een vraag.
  • Responsive design
    De website werkt gegarandeerd op desktop, tablet en mobiel.
  • Goed gevonden bij Google
    Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij dat jouw website goed gevonden wordt.

 

Welke maat website past bij jouw situatie?

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. De mogelijkheden variëren van een online visitekaartje tot een website met veel bezoekers waar content speciaal wordt aangepast naar de wensen van de individuele bezoeker. Wat het beste bij jouw situatie past is afhankelijk van de gestelde eisen en wensen i.c.m. het beschikbare budget. Hieronder worden drie verschillende mogelijkheden uiteen gezet.

CMS
Om de bezoeker van informatie te voorzien zal er content, zoals teksten en afbeeldingen, op de webpagina's geplaatst moeten worden. Programmeurs doen dit over het algemeen liever door het schrijven van code, maar als eindgebruiker is het gebruik van een content management systeem -of kortweg CMS - veel handiger. Een CMS maakt het namelijk mogelijk om eenvoudig afbeeldingen, teksten en documenten - zonder kennis van programmeren- op internet te publiceren.

Web Content Management (WCM) System
Een WCM kan je het beste zien als een content management systeem (CMS) op steroïden zonder de negatieve potentiële bijwerkingen. WCM-platforms geven gebruikers de mogelijkheid om (net als een CMS) tekst en afbeeldingen te beheren, terwijl ze nog een stap verder gaan in het bieden van een totaal oplossing.

In vergelijking met CMS-systemen bieden WCM-systemen een grotere mate van uitbreidbaarheid en helpen ze de time-to-market verkorten dankzij de toegevoegde ondersteuning voor eigen content types en design gerelateerde templates. De meeste WCM-platforms ondersteunen personalisatie, plug-ins en integraties, workflows en bieden ingebouwde tools voor zoekmachine optimalisatie (SEO), sociaal delen en content strategieen.

nieuwe website laten maken

Digital Experience Platform (DXP)
Tegenwoordig verloopt de communicatie met een (potentiele) klant of medewerker via verschillende kanalen, zoals apps, chatbots en social media. De term DXP is in vergelijking tot CMS en WCM een relatief nieuw begrip. Een Digital Experience Platform kan je het beste zien als een centraal platform waarmee alle digitale touchpoints (app, social media, online reclame, chat, mail, search, webshop, portal, etc) bedient kunnen worden. Door middel van machine learning wordt het Digital Experience Platform steeds beter in het indentificeren van persona's. Met een DXP is mogelijk om omni-channel campagnes te personaliseren en klanten over verschillende kanalen te targeten.Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft bestaat uit een team van specialistische softwareontwikkelaars met jarenlange ervaring. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise, bijvoorbeeld front/backend development, apps, Sitefinity CMS, ect. Naast softwareontwikkeling biedt Tulipsoft ook consultancy, SEO/SEA advies en second opinions.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Een aantal klanten uit ons portfolio