Nieuwe website nodig?

De huidige website is verouderd, er ontbreekt functionaliteit op de website of er is nog helemaal geen website. De concurrentie biedt ondertussen een betere website en je ziet het aantal nieuwe klanten dalen.

Tulipsoft biedt hiervoor de oplossing. De door ons ontwikkelde websites zien er modern uit, zijn op een mobiel te gebruiken en worden goed gevonden door zoekmachines, zoals Google. Ook biedt Tulipsoft de mogelijkheid om de content automatisch aan te laten passen aan de interesses van de individuele bezoeker.

  • Persoonlijk contact
    Je kunt gewoon bellen met een vraag.
  • Responsive design
    De website werkt gegarandeerd op desktop, tablet en mobiel.
  • Goed gevonden bij Google
    Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij dat jouw website goed gevonden wordt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Een aantal klanten uit ons portfolio