Wat is een datakoppeling?

Tulipsoft verbindt verschillende dataverwerkende applicaties, zoals een website en een klantenbeheersysteem(CRM) en stelt deze in staat om onderling gegevens uit te wisselen. De mogelijkheid voor het uitwisselen van gegevens tussen twee applicaties wordt ook wel datakoppeling genoemd.

Onderscheidt je van de concurrentie en geef klanten en medewerkers de mogelijkheid om op eenvoudige manier zaken zelf te regelen.

Snel een conceptversie nodig? Geen probleem!

IT moet gewoon prettig werken! Neem de regie in eigen hand en zorg ervoor dat een applicatie doet wat jij wilt

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Een aantal klanten uit ons portfolio