Chatbot

Telkens dezelfde vragen aan het beantwoorden? Laat een chatbot de meest voorkomende vragen of opdrachten uitvoeren en bespaar tijd voor zaken die er echt toe doen.

Vroeger waren chatbots niet al te slim, maar tegenwoordig kan een chatbot door middel van artificiële intelligentie(AI) zelf een antwoord formuleren. Daarnaast wordt de chatbot middels machine learning getraind om steeds beter antwoord te kunnen geven.

chatbot

IT moet gewoon prettig werken! Neem de regie in eigen hand en zorg ervoor dat een applicatie doet wat jij wilt

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Een aantal klanten uit ons portfolio