Tulipsoft realiseert apps voor iedere sector

Heb je een goed idee voor een app, maar nog geen ontwikkelpartij?
Maak vrijblijvend kennis en bespreek je wensen met een van onze experts.

Bij Tulipsoft betaal je gelukkig geen dubbele kosten voor een app die zowel op een iPhone, iPad, als Android telefoon of tablet moet werken. Want, ondanks dat andere bedrijven dit misschien vertellen, is het helemaal niet nodig om twee verschillende apps voor iOS en Android te bouwen.
Het team van Tulipsoft werkt kostenefficiënt door gedeelde code voor beide platformen te schrijven. De door ons gerealiseerde native iOS app en de native Android app maken op hun beurt weer gebruik van de gedeelde code. 

Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van bestaande technieken en volgt ons team geregeld trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwe technieken. Door onze actuele kennis kunnen wij sneller tot een gepaste oplossing komen.

 • Persoonlijk contact
  Je kunt gewoon bellen met een vraag.
 • Moderne uitstraling
  De app heeft een moderne uitstraling
 • Native iOS en Android 
  Push notificaties, augmented reality(AR) en andere moderne technieken behoren tot de mogelijkheden.
 • Betaalbaar
  Door kostenefficiënt te werken en een hoog kennisniveau kan Tulipsoft zich onderscheiden als de betaalbare partner voor een op maat gemaakte app.

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Tulipsoft realiseert rapportagesoftware websites chatbots portalen apps webwinkels datakoppelingen API's

Tulipsoft is gevestigd in Heemskerk en bestaat uit een core-team van gedreven en specialistische softwareontwikkelaars. Samen met ons netwerk van expertise partners zorgen wij voor de ultieme digitale ervaring, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Door samen te werken met onze partners beschikken wij ten alle tijden over de juiste kennis en kunnen wij opschalen wanneer nodig. Je kan bij ons terecht voor zowel concept als creatie. Denk bij voorbeeld aan UX/UI design, website, chatbot, intranet, webapplicatie, app, datakoppeling, informatiezuil met een touchscreen en nog veel meer mogelijkheden.

Brainstorm
Concept
Ontwikkeling
Resultaat

Een aantal klanten uit ons portfolio