Onze diensten en producten

Website

Werkt gegarandeerd op desktop, tablet en mobiel. Geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google.

App

Push notificaties, augmented reality(AR) en andere moderne technieken behoren tot de mogelijkheden. Met het oog op efficientie en kostenbesparing maakt Tulipsoft gebruik van een gedeelde broncode voor zowel iOS als Android.

Webwinkel

Gebruiksvriendelijke webwinkel gekoppeld aan Marktplaats, Bol.com en je eigen kassasysteem.

Chatbot

Door middel van artificiële intelligentie(AI) kan de chatbot zelf een antwoord formuleren. Daarnaast wordt de chatbot getraind om steeds beter antwoord te kunnen geven (machine learning).

Datakoppeling

De mogelijkheid voor het uitwisselen van gegevens tussen twee applicaties wordt ook wel datakoppeling genoemd. Automatiseer terugkerende handelingen en beschik ten alle tijden over actuele informatie in gekoppelde bedrijfsapplicaties.

Rapportagesoftware

Actuele gegevens in een handig overzicht. Geautomatiseerde rapportages in PDF of ander gewenst formaat mogelijk.

API

Met een eigen API wordt data op een veilige manier beschikbaar gesteld aan derden. Ook kan een API gebruikt worden om andere partijen in staat te stellen om data op een veilige wijze (geautomatiseerd) aan te laten leveren.

Tooling

Een handzame tool voor het automatiseren van allerdaagse handelingen, het uitvoeren van berekeningen of het samenvoegen van informatie.

Sitefinity CMS

Om de klantervaring te verbeteren en snel in te kunnen spelen op de markt, heeft men de juiste tools nodig om doelgericht digitale inhoud te creëren en te optimaliseren. Als Sitefinity CMS solutions partner begeleidt Tulipsoft bedrijven naar de ideale oplossing waarbij websitebezoekers op basis van interesse worden aangesproken.

Microsoft Dynamics

Importeer gegevens direct vanaf een andere applicatie naar Microsoft Dynamics en verwerk data aan de hand van eigen business rules met een maatwerk plugin.

.NET development

Niet voldoende developers in huis? Onze ervaren .NET developers zijn beschikbaar voor uitdagende projecten.

Second opinion

Is een project niet zo gelopen als verwacht? In veel gevallen biedt Tulipsoft een uitkomst.

Uiteindelijk moet het gewoon werken! Neem de regie in eigen hand en zorg ervoor dat een applicatie doet wat jij wilt


Een aantal klanten uit ons portfolio