Doe jij ook mee met het onderzoek?
Het RIVM volgt de ontwikkeling van het Coronavirus op basis van de verplichte meldingen door artsen. Maar veel mensen hebben lichte klachten en worden niet getest. Via infectieradar.nl kan je zelf helpen bij het in kaart brengen van klachten die kunnen wijzen op het nieuwe Coronavirus.

Hoe meer mensen meedoen, hoe betrouwbaarder dit beeld is. Als jij ook meedoet, geef je een keer per week aan of je in de afgelopen week koorts of andere gezondheidsklachten had. Het maakt overigens niet uit of je daadwerkelijk COVID-19 hebt of bijvoorbeeld griep of een verkoudheid.

Met de verzamelde informatie kan het RIVM volgen hoe de gezondheidsklachten verspreid zijn binnen Nederland en hoe de dit in de loop van tijd ontwikkelt.

Update: Door het enorme aantal mensen dat graag wil helpen, is de website Infectieradar.nl tijdelijk overbelast. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Geplaatst in: Corona , Gezondheid , Nieuws

Een aantal klanten uit ons portfolio