Nieuw in Sitefinity CMS 12.2

Sinds 6 november 2019 is er weer een nieuwe versie van Sitefinity beschikbaar met verbeteringen en nieuwe features. In dit artikel belichten wij de belangrijkste punten van deze release. Ben je benieuwd wat er in versie 12 of versie 12.1 zit? Kijk dan op de onderstaande blog posts. Is jouw website ook gerealiseerd met Sitefinity CMS en wil je dat wij jouw Sitefinity CMS project upgraden naar de laatste versie? Neem dan hier contact op.
Wat is nieuw in Sitefinity versie 12.1?
Wat is nieuw in Sitefinity versie 12?

  • Performance verbeteringen
  • Out of the box editors voor custom widgets
  • Formulierregels voor e-mailmeldingen
  • Webhook-mechanism
  • Kopieer / plak functionaliteit voor MVC widget instellingen
  • Custom error pagina's

 

Performance verbeteringen

De opstartsnelheid van Sitefinity CMS is verbeterd door de manier te wijzigen waarop Sitefinity CMS de assemblies met Feather-controllers inlaad bij het opstarten. In sommige gevallen zal Sitefinity 80% sneller opstarten. De verbetering wordt geregeld door een nieuwe optie, welke standaard is ingeschakeld. (Settings -> Advanced -> Feather -> Use cached controller container assemblies)

Wanneer Sitefinity CMS wordt gestart, zoekt en laadt het alleen aangepaste Ninject-modules wanneer de onderstaande instelling is ingeschakeld. Settings -> Advanced -> Feather -> Automatically load Ninject extensions

Formulierregels voor e-mailmeldingen

Met de verbeterde formulierregels kun je formulieren configureren om e-mailmeldingen naar de juiste groep mensen in de organisatie te verzenden, op basis van het ingediende formulierantwoord.

Custom error pagina's

Je kunt nu aangepaste foutpagina's maken voor verschillende foutcodes als normale Sitefinity CMS-pagina's, zonder extra code te schrijven.

Individuele voorkeuren voorkeuren voor backend gebruikers

Gebruikers van de nieuwe backend-gebruikersinterface kunnen nu hun eigen individuele voorkeuren instellen in hun Sitefinity CMS-account. De voorkeursinstellingen bepalen de presentatie van onboarding-tips, het gedrag van de CMS na het publiceren van een pagina en verschillende toegankelijkheidsinstellingen.

LiveChat

Met de nieuwe LiveChat-integratie kun je eenvoudig LiveChat toevoegen aan de Sitefinity-website. Spreek jouw klanten in realtime aan terwijl ze je website bezoeken om hun vragen te beantwoorden en hun problemen op te lossen.

 

Known issues:

Memcached provider for Distributed Output Cache is not working due to an issue where ServiceStack doesn't provide signed ServiceStack.Caching.Memcached assembly. ServiceStack team has fixed the problem on their interim pre-release packages repository. Progress Sitefinity will integrate the signed package v5.7.1+ with the next major version release.Geplaatst in: Sitefinity CMS

Een aantal klanten uit ons portfolio