Nieuw in Sitefinity 12.1

Sinds 1 augustus 2019 is er weer een nieuwe versie van Sitefinity beschikbaar met verbeteringen en nieuwe features. In dit artikel belichten wij de belangrijkste punten van deze release. Is jouw website ook gerealiseerd met Sitefinity CMS en wil je dat wij jouw Sitefinity CMS project upgraden naar de laatste versie? Neem dan hier contact op.

 • e-mailsjablooneditor voor het invullen van formulieren en systeemmeldingen
  Sitefinity CMS heeft een e-mailsjablooneditor toegevoegd die u kunt gebruiken om elke e-mail aan te passen die Sitefinity CMS verzendt.
 • Formulieren: e-mailwidget en bevestigings-e-mails
  Met de nieuwe e-mailwidget is het nu eenvoudiger om formulieren met e-mailvelden te ontwerpen. U hoeft geen extra configuraties in de Textbox-widget te maken om de e-mail van een respondent te ontvangen - u sleept eenvoudig de e-mailwidget.
 • Mechanisme voor het voorkomen van Cross-Site Request Forgery (CSRF)
  Sitefinity CMS Web Security-module stelt IT-beheerders in staat om een gecentraliseerd mechanisme te configureren dat helpt de websitecookies te beveiligen, waardoor CSRF-kwetsbaarheid wordt voorkomen.
 • Back-end search
  Vind gebruikers snel door te zoeken met behulp van hun voor- en achternaam, naast e-mail. Zoeken naar rollen op basis van de rolnaam. Zoek in geavanceerde instellingen op titel, sleutel en beschrijving. Dat maakt u efficiënter wanneer u te maken hebt met Sitefinity CMS-instellingen. Om deze zoekfunctie te benutten, moet u een nieuw geïntroduceerde zoekindex gebruiken.
 • Verplaatsing van bibliothekenopslag
  Verbeterde logboekregistratie biedt meer informatie over specifieke acties die worden uitgevoerd tijdens het verplaatsen van de bibliotheekopslag. Het proces is toleranter gemaakt voor falen, dus als het verplaatsen van een media-item mislukt, gaat het proces door. Een lijst met mislukte verplaatsingsstappen wordt verstrekt bij de voltooiing.
 • Nieuwe ervaring met het bewerken van inhoud: voeg gerelateerde gegevens en media toe
  Vanaf deze release kunnen content-editors, die werken met de nieuwe content-bewerkingservaring, onderweg gerelateerde media of gerelateerde data-items maken vanuit de gerelateerde datakiezer. Bij het toevoegen van gerelateerde inhoud kunnen ze een item uit een lijst met bestaande inhoud selecteren of een nieuw item van hetzelfde type maken. Het nieuwe item wordt standaard opgeslagen in de standaardbron voor deze site.
 • Gerelateerde gegevens en media: selecteer providers
  Nadat u inhoud hebt gerelateerd via gerelateerde gegevens en gerelateerde mediavelden, kunt u elk veld configureren om met verschillende gedeelde inhoudproviders te werken. U kunt de provider op elk gewenst moment wijzigen. U kunt bijvoorbeeld beslissen dat u content editors de flexibiliteit wilt bieden om gerelateerde afbeeldingen uit de inhoudbronnen van alle sites te gebruiken, niet slechts één. Op deze manier kunnen ze kiezen uit welke bron ze gerelateerde gegevens of media selecteren.
 • En nog veel meer...


Geplaatst in: Sitefinity CMS

Een aantal klanten uit ons portfolio