WE DELIVER DIGITAL EXPERIENCE

Shape
Shape
  Terug naar artikelen

Brand Managers uit de brand helpen

  ± 4 min. leestijd
07 apr, 2021 Blog
Doen internationale organisaties, die verantwoordelijk zijn voor bekende consumentenmerken, altijd zaken met grote reclame- of marketingbureaus voor het bedenken van een succesvolle campagne? Het antwoord is ‘nee.’ Sterker nog, we zijn er trots op dat we als kleine organisatie voor een aantal wereldmerken mogen werken en Brand Managers uit de brand helpen.

Succes is afhankelijk van snelle antwoorden

Consumentenproducten lijken steeds meer op elkaar en de verschillen tussen A- of B-merken zijn voor klanten lang niet altijd duidelijk. Dat betekent voor een Brand Manager dat concurrentiedruk vanuit onverwachte hoek kan komen. Het merk, waar jij verantwoordelijk voor bent, wordt plotseling aangevallen. Er moet niet morgen maar nu gereageerd worden om het bestaande marktaandeel minimaal te behouden. De vraag is dan hoe snel je zelf geholpen wordt om bijvoorbeeld een landingspagina te bouwen voor een tegenaanval. Het besluit nemen om jou uit de brand te helpen is bij ons zo genomen.

 

De veeleisende consument verlangt een digitale ervaring

Wat mooi beeld en tekst op een website is allang niet meer genoeg om consumenten aan je te binden. Wellicht besluit je wel om een code op een verpakking te drukken. Klanten kunnen iets winnen als zij deze code op jouw landingspagina invullen. Als ze iets gewonnen hebben zien zij dat door middel van een video. Zo maakten wij, onder andere voor chips- en frisdrankmerken, complete digitale ontwerpen en we weten inmiddels ook de juiste conceptdenkers daarbij te vinden.

 

Prijzen staan onder druk

Een Brand Manager is ook verantwoordelijk om meerdere prijsopties te onderzoeken voor de perfecte lancering van een product. Door de corona recessie staan prijzen onder druk en zal het vragen van een premium een stuk uitdagender zijn. Zeker als er meerdere alternatieven zijn. Wie geïnteresseerd is hoe we klantportalen kunnen bouwen die vaak meer dan 50% goedkoper zijn dan concurrerende aanbiedingen moet maar eens contact opnemen.

 

Inspirerende merken gaan over mensen

Dat is waarom we ook op jouw website ervoor zorgen dat chatbots vervangen worden door echt pratende mensen. Dat doen we zelf ook. Klanten kunnen dan zelf een video-, audio- of tekstbericht terugsturen. Ieder mens is immers uniek. Stuur je ons zelf even een video terug met jouw uitdaging?

Vorige
Volgende

Klaar voor een (nieuwe) IT-partner?

Tulipsoft is betrouwbaar en gaat geen digitale uitdaging uit de weg, zelfs als de deadline kort is. Technische vraagstukken maakt Tulipsoft begrijpbaar voor zowel de business als IT, waardoor de communicatie helder is en soepel verloopt.

Relevante artikelen

Gezocht: Innovatieve digital agencies met grote digitale uitdagingen!
Gezocht: Innovatieve digital agencies met grote digitale uitdagingen!
Lees verder
Een kortstondige campagne of langdurig champagne drinken?
Een kortstondige campagne of langdurig champagne drinken?
Lees verder
Wanneer mijn dochter 28 wordt…Het jaar 2045
Wanneer mijn dochter 28 wordt…Het jaar 2045
Lees verder
Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door op de knop te klikken geef je toestemming aan Tulipsoft om je persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken, zodat wij je van de gevraagde inhoud en relevante communicatie kunnen voorzien.

Projecten

Cruesli.nl - winactie
Cruesli.nl - winactie
Lees verder
Klantportaal voor beleggers (UX/UI design en Sitefinity CMS development)
Klantportaal voor beleggers (UX/UI design en Sitefinity CMS development)
Lees verder
Sitefinity CMS training op locatie in Cuba
Sitefinity CMS training op locatie in Cuba
Lees verder

Heb je een vraag?

Het antwoord is ja!
  • Maken jullie op maat gemaakte designs?
  • Leveren jullie white label producten?
  • Tekenen jullie een NDA?
  • Hebben jullie in-house developers?
  • Gaan jullie (white label) mee naar onze klanten?
  • Werken jullie samen met onze IT-afdeling?
  • Werken jullie samen met onze design partij?
  • Zijn de webapplicaties responsive?
  • Kan de scope tussentijds gewijzigd worden?
  • Hebben jullie lekkere koffie?

Voor elke andere vraag?

Neem contact met ons op
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.